DAP MICROPHONE CM-10

€39.45 VAT not included
Reference: 1480553
EAN-13: 8717748032539
Back Electret Condenser Instrument Microphone
Quantity

  • Política de seguretat (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client) Política de seguretat (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client)
  • Política d\'enviaments (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client) Política d'enviaments (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client)
  • Política de devolucions (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client) Política de devolucions (editeu-la amb el mòdul de reassegurança de Client)

The DAP CM-10 is a back electret condenser microphone suitable for instruments and vocals. It has a super cardioid pickup pattern for a high directionality. Besides, it has a wide frequency range of 50 Hz-16 kHz without causing a lot of feedback and it can handle high pressure levels without causing distortion. This allows you to successfully record or amplify acoustic guitars, acoustic bass guitars, pianos, strings, woodwinds, cymbals, multiple vocals and even a complete orchestra. A transport box, microphone clamp and thread adapter are included.


Send inquiry